Menu Sluiten

Spekclub Visvliet deelt uit.

Afgelopen zaterdag was voor de spekclub de eerste keer dat de uitdeling plaatsvond. Om alles feestelijk te maken was er voor de spekckub-leden (die dat wilden) een maaltijd met snert en/of groentesoep. Een dertigtal deelnemers melden zich rond zes uur en lieten zich verwennen door de zelfgemaakte soepen. Het merendeel koos voor de overheerlijke snert. Zeker goed gevuld. Zo kon je tevens kennis maken met andere deelnemers. Diegene die niet wilde mee-eten maar wel een vleespakket kon halen. Kon zich rond half zes melden om zijn of haar pakket te halen.

Nadat de spekclub in kommerzijl er mee ophield hebben Jannie Hilberts en Nicolle v/d Bijl het opgepakt om het hier in ons Visvliet te doen. Voor een kleine maandelijkse bijdrage kan men in de slachtmaand november een vleespakket ontvangen.

Samengesteld door slagerij Boersema. Er zijn meerdere keuze mogelijkheden. Zo is er een rollade pakket, een varken of rund pakket, of feestpakket. Voor elk pakket wordt er maandelijks een bedrag gevraagd.

Ook voor volgend jaar kan men zich weer opgeven voor de spekclub. Het gaat dan twaalf keer om een bedrag van €1,50 per pakket. Gerekend van december t/m november. In januari moet de eerste keer worden afgerekend, dan wel direct voor december en januari. De dames zitten elke eerste maandag van de maand in het Heirhuys van 19.00 – 20.00 uur waar je je bijdrage kunt brengen. Natuurlijk kan je voor meerdere vleespakketten kiezen.