Menu Sluiten

Bed and Breakfast

De bovenverdieping is ingericht met 2 bed and Breakfast kamers. Een beetje in de stijl zoals de kamers waren met paneeldeuren en elementen vanuit het verleden. Beide kamers beschikken over een eigen douche en Toilet. Daarnaast is een keukentje ingericht voor gemeenschappelijk gebruik.

In de wintermaanden wordt de B&B omgebouwd tot een appartement voor tijdelijke bewoning. Een heerlijke zitkamer, knusse keuken en een gerieflijke slaapkamer met douche en toilet.

De Bed and Breakfast beschikt over een eigen ingang maar er is ook een binnendoor naar de huiskamerwinkel waar ’s morgens ontbijt kan worden genuttigd. We zijn niet geschikt voor een overnachting van 1 nacht. daarvoor is het verhaal van Visvliet te leuk en uitgebreid. Wil je echt verwend worden kies dat het Eise Eisinga Arrangement. Dominee Eelko Alta komt met hel en verdoemenis je overtuigen dat de wereld zal vergaan door de stand van de planeten. Laat je voorlichten door de Eise Eising’s droomtocht dat het totaal anders zit met die planeten.

Hieronder wat foto’s.

De stoere kamer
Rustieke kamer

De gemeenschappelijke ruimte
Uitzicht op de Lauwers
Het ontbijt
keuken en doorkijk
een doorkijkje

De kamers hebben uitzicht op de hoofdstaat van Visvliet, de Heirweg (Heir is menigte). De bezoekers kunnen ervaren wat het wonen in een dorp is. Visvliet is een dorp waar mensen altijd wel bereid zijn om iets te vertellen over het dorp.

Als de gasten meer willen weten over de rijke historie van het dorp dan is een bezoek aan de oudheidkamer altijd leuk. In de oudheidkamer is ook het archief gevestigd. Een wandeling door het dorp leert dat het een lieflijk dorp is met mooie plekjes waar je kan genieten van vergezichten, dromen aan de waterkant of leren van Eise Eisinga die ooit 5 jaar in Visvliet woonde.

Visvliet ligt aan de westkant in het Westerkwartier aan de rivier de Lauwers. Binnen een staal van 20 kilometer zijn de stad Groningen en Drachten bereiken te bereiken. Maar voor rust en historie ligt dan ook het Wereld erfgoed Waddenzee, het Nationale park Lauwersmeer, het oudste cultuurlandschap van Europa het Middag Humsterland met het Wierden museum, het Abel Tasman museum.

Inmiddels hebben we onze eerste gasten gehad en wat ze in het gastenboek schreven delen we hier met plezier.