Menu Sluiten

Bed and Breakfast

De boververdieping wordt ingericht met 2 bed and Breakfast kamers. Een beetje in de stijl zoals de kamers waren met paneeldeuren en elementen vanuit het verleden. Beide kamers beschikken over een eigen douche en Toilet. Daarnaast wordt er een keukentje ingericht voor gemeenschappelijk gebruik.

De Bed and Breakfast beschikt over een eigen ingang maar er is ook een binnendoor naar de huiskamer winkel waar ’s morgens ontbijt kan worden genuttigd.

Uitzicht vanuit de kamers

De kamers hebben uitzicht op de hoofdstaat van Visvliet, de Heirweg (Heir is menigte). De bezoekers kunnen ervaren wat het wonen in een dorp is. Visvliet is een dorp waar mensen altijd wel bereid zijn om iets te vertellen over het dorp.

Als de gasten meer willen weten over de rijke historie van het dorp dan is een bezoek aan de oudheidkamer altijd leuk. In de oudheidkamer is ook het archief gevestigd. Een wandeling door het dorp leert dat het een lieflijk dorp is met mooie plekjes waar je kan genieten van vergezichten, dromen aan de waterkant of leren van Eise Eisinga die ooit 5 jaar in Visvliet woonde.

Visvliet ligt aan de westkant in het Westerkwartier aan de rivier de Lauwers. Binnen een staal van 20 kilometer zijn de stad Groningen en Drachten bereiken te bereiken. Maar voor rust en historie ligt dan ook het Wereld erfgoed Waddenzee, het Nationale park Lauwersmeer, het oudste cultuurlandschap van Europa het Middag Humsterland met het Wierden museum, het Abel Tasman museum,

Op dit moment is de verbouw in volle gang. Mocht je al staan te popelen om te overnachten in Visvliet, neem gerust contact op. We hopen ergens in december de eerste gasten te kunnen ontvangen.