Menu Sluiten

STEMADVIES leden van Rabobank Noordenveld West Groningen!

De actie Rabo ClubSupport 2020 is op 5 oktober van start gegaan. Leden van Rabobank Noordenveld West Groningen kunnen t/m 25 oktober hun stem uitbrengen op de deelnemers die zij een warm hart toe dragen. Dus gun je het ons dan graag een stem op Stichting Eise Eisinga Visvliet. Nu is het natuurlijk niet zo dat je niet op andere verenigingen of stichtingen mag stemmen, maar helaas vanuit Visvliet staat er, voor zo goed als wij hebben constateren, maar één deelnemer op de lijst.

Stemmen is alleen mogelijk voor leden van de Rabobank, dat wil zeggen dat je alleen kunt stemmen als je ook lid bent. Met alleen een bankrekening heb je geen stem.

Nu is het misschien wel wat stil rond Stichting Eise Eisinga Visvliet. Toch zijn de dames en heren nog druk bezig met hun projecten. Het eerstvolgende project is het plaatsen van het informatiebord. Het frame voor het informatiebord is klaar, gecoat en wel. Nu alleen nog het infobord zelf. De bedrijven in ons dorp zijn gevraagd of ze op het bord genoemd willen worden, en verreweg de meesten hebben toegezegd. Nu is het aan de ontwerpers om het verder af te maken. De Stichting hoopt het medio November te kunnen plaatsen.

Ook de Planeetwijzer zit in zijn eindfase Het is jullie vast wel bekend dat de grote bol (de zon) al een tijdje bij de coater in Bolsward ligt. Deze krijgt meerdere kleuren, wel alle zon gerelateerd. Denk hierbij aan geel tot goud/brons. De spuiter moet even een geschikte dag vinden om de klus te klaren.
Bij terugkomst zal de zon op zijn poot worden gehesen, waarna het fundament zal worden gemaakt. Daarna zullen alle planeten op hun plaats worden gezet. De Stichting hoopt de Planeetwijzer dit jaar nog te verwezenlijken.

Dan hebben we ook nog het Kunstwerk van de Stationsweg. Ook daar wordt voorgang gemaakt. De ringen waar de sterrenbeelden in moeten komen zijn klaar. Zeven van sterrenbeelden komen op een paal, de andere vijf zullen op de ring komen die de palen aan elkaar bevestigd. De constructie ligt bij De Wit IJzerwerken, die hopen het ook eind dit jaar klaar te hebben.
Je begrijpt, dat er achter de schermen hard gewerkt wordt door de Stichting Eise Eisinga Visvliet en we hopen dat we jullie dit jaar de resultaten kunnen laten zien.

Vriendelijke groet van Theun, Theo, Jannie en Hilly

Het bericht STEMADVIES leden van Rabobank Noordenveld West Groningen! verscheen voor het eerst op VISVLIET.COM.