Menu Sluiten

Halloween knutselmiddag 2023

Op zaterdag 28 november konden de kinderen in Visvliet terecht in het Bartoleshûs voor een spookachtige knutselmiddag! Het zaaltje in het Bartoleshûs was versierd in Halloweenstijl en tegen 14:00 uur waren er 15  kinderen aanwezig die meededen aan deze leuke activiteit georganiseerd door stichting Kindervakantiespelen en het JAC.

Uiteraard waren er pompoenen die uitgehold moesten worden. Eerst de bovenkant er af en daarna alle pitjes en draden eruit. Dit bleek een vies, beetje stinkend en erg glibberig werkje te zijn waar niet iedereen even veel van hield! Gelukkig hielp iedereen elkaar zodat alle pompoenen mooi uitgehold werden. Dan een eng gezicht tekenen en uitzagen. Dat vond iedereen wel erg leuk om te doen! Aan het einde van de rit ontstond er een mooie verzameling griezelige oranje monster.

Ook konden de kinderen een mummie maken van een leeg glazen potje. Lekker met crêpepapier en wiebeloogjes en lijm in de weer! Zo werden er leuke windlichtjes gemaakt. Voor de kinderen die er nog geen genoeg van hadden, was er ook nog een knutseltafel om vleermuizen te maken.

Rond 16:00 uur gingen de kinderen met hun knutselwerken en natuurlijk een griezelige zak met snoep weer naar huis. Het was weer een gezellig en geslaagd knutselfeest!

Tekst: Eveline Smit

Het bericht Halloween knutselmiddag 2023 verscheen voor het eerst op VISVLIET.COM.