Menu Sluiten

Bedrijven en ondernemers van Visvliet opgelet!

Stichting Eise Eisinga Visvliet gaat in 2020 een informatiebord plaatsen met daarop een plattegrond van Visvliet. De objecten van De Droomtocht worden daarop aangegeven, uiteraard ook alle andere bijzonderheden en gebouwen.

Ook ruimte gereserveerd voor een opsomming van de Visvlieter bedrijven. Wij hebben met behulp van het Handelsregister van de Kamer van Koophandel een lijst gemaakt van alle ingeschreven Visvlieter bedrijven. Deze bedrijven gaan wij de komende week vragen (of zijn inmiddels al gevraagd) of ze willen worden vermeld op het informatiebord. Nu kan het zijn dat jouw bedrijf (om wat voor reden dan ook) niet op deze lijst staat. Mochten we vóór 19 juli niet bij je zijn geweest maar je wilt wel dat je bedrijf wordt genoemd dan horen we dit graag vóór 25 juli 2020 door middel van een mailtje naar het volgende
e-mailadres: eise.eisinga.visvliet@gmail.com of een telefoontje naar één van de hieronder genoemde bestuursleden. Je hoeft natuurlijk niet te wachten tot we langskomen, je mag ook nu al bellen of mailen. 

De kosten voor de vermelding zijn 20,00 euro en daarvoor wordt de naam van je bedrijf en het adres genoemd en het is voor minimaal twee jaar. 

Met vriendelijke groet,

Theun de Wit, tel.: 06 16 58 25 91

Jannie Hilberts, tel: 06 27 44 19 98

Hilly Gorter, tel: 06 23 87 00 52