Menu Sluiten

Verzameling speelgoed voertuigen in de etalage.

Deze keer is het de verzameling van Joost Mulder die staat in de etalage, een klein gedeelte er van. Joost heeft al jaren een  verzameling van mini trekkers.

Joost kwam als kind al geregeld bij boer Terpstra. Terpstra had Ford trekkers, dan is het natuurlijk geweldig dat je thuis ook een model hebt van de trekkers waar je bij de boer op rijd. Ook in de etalage staan twee ford trekkers.

Later komt Joost te werken bij Loonbedrijf Balkema. Hier krijgt Joost het beheer over een Fendt Trekker, nog steeds zijn favoriete merk trekker. Wat in de etalage goed zichtbaar is.  Er staan een aantal modellen waar hij ook zelf op heeft gereden. Zo staan er tussen de rij fendt trekkers ook een Deutz, Dit is de trekker waarvan Joost de grote versie regelmatig bestuurd bij het veebedrijf van Sjonnie Solle. Denk dat we rustig kunnen zeggen dat het een hobby van Joost is om bij dit bedrijf de mest uit te rijden.

Dan staan er nog twee heftrucks, ok zijn favoriete merk Linde. Joost heeft zijn vrachtauto rijbewijs gehaald en is toen gaan rijden voor Themmen Heftrucks, Dit doet hij nog geregeld. U begrijpt Themmen heeft Linde als merk. Neemt niet weg dat Joost ook andere merken heeft staan, maar in de etalage is gekozen voor Linde. Dan staan er nog een aantal vrachtauto’s.

Joost heeft altijd al interesse gehad in vrachtauto’s, zeker de oudere modellen. Ook deze horen bij zijn verzameling. De grotere vrachtauto is van zijn vader geweest, hier speelde hij altijd mee als hij bij zijn oma kwam. Altijd goede herinneringen aan gehad. Zo hebben we in de etalage weer een verzameling met een goed gevoel.

Mocht je zelf de etalage een keer willen vullen, ook dat kan, neem dan contact op met Nittert Marinus