Menu Sluiten

!! Kerstactie 2020 met kans op mooie prijs!!

Beste dorpsgenoten,

Het einde van het jaar nadert; de dagen worden steeds korter, de wintertijd is al weer ingegaan en dus is het heel snel ook weer Kerst.
Tijd voor ons om na te denken over een mooie Kerstactie.

We hebben te maken met een bijzondere situatie omdat het Corona-virus ons op meerdere vlakken beperkt. Het zal voor velen van ons een ingewikkelde tijd zijn. Daarom willen we iedereen vragen om mee te werken aan onze Kerstactie 2020.

Voorgaande jaren hebben we de Kerstbomen-actie georganiseerd, wat een mooi straatbeeld met verlichte bomen opleverde. Dit jaar willen we het anders en vooral nog wat grootser aanpakken. We willen Visvliet gezelliger & knusser maken en nog meer dan anders, in het licht zetten.

Hoe gaan we dat doen?

!!! We loven een prijs uit voor het mooist versierde huis van het dorp !!!

De bewoner(s) van ieder huis in Visvliet wordt gevraagd om het eigen huis te versieren en te verlichten. Maak er iets moois, bijzonders van. Beperk het wel tot het eigen huis en de eigen tuin/oprit. Er mag natuurlijk, net zoals vorig jaar, ook best iets op de stoep/straat worden gezet, maar het mag het verkeer niet hinderen.

De winnaar wordt geselecteerd in de week tussen de Kerstdagen en Oudjaarsdag. De prijsuitreiking zal vervolgens plaatsvinden op Oudjaarsdag, 31 december 2020. De prijs wordt nog niet bekend gemaakt, dat houden we nog even geheim.

Hoewel wij denken dat eenieder de prijs graag zou willen winnen, hopen we dat dit niet de hoofdreden zal zijn om mee te doen. Doe gewoon mee! Als we dat allemaal doen, wordt Visvliet in deze winterperiode een droomdorp en geeft het ons hopelijk een gevoel van gezelligheid en verbinding.

Een warme groet,
Het bestuur van Plaatselijk Belang Visvliet

Het bericht !! Kerstactie 2020 met kans op mooie prijs!! verscheen voor het eerst op VISVLIET.COM.