Menu Sluiten

Droomtocht Weer volop in beweging

Potgrond:

Zoals je gewend bent zal De Droomtocht ook dit jaar weer potgrond verkopen. Deze keer wat op een andere manier dan anders, We willen het

nu doen via voorinschrijving. Je kunt een mailtje te sturen naar eise.eisinga.visvliet@gmail.com om de bestelling door te geven. Even bellen met één van de bestuursleden mag ook.

Nog even de tarieven van de potgrond: zakken van 40 liter € 3,50 per zak en 3 zakken voor € 10,00.

NL Doet op 16 maart a.s.

De Droomtocht doet samen met Plaatselijk Belang Visvliet mee aan NL Doet.  De bedoeling is om twee notenbomen en bloeiende struiken te planten. Ook willen we wat snoeiwerk doen. Uiteraard hebben we ook een zwerfvuil opruimactie om ons dorp schoner te maken. In verband met de catering graag opgeven bij eise.eisinga.visvliet@gmail.com of bij plaatselijkbelangvisvliet@gmail.com. We beginnen zaterdag 16 maart a.s. om 9.30 uur met koffie in het Bartoleshûs. Als lunch een broodje Heirhuys in het Heirhuys.

Kern met Pit

Dan nog even dit: De Droomtocht heeft de Kern met Pit prijs gewonnen van de provincie Groningen.  De Droomtocht of eigenlijk Stichting Eise Eisinga Visvliet doet nu mee aan de landelijke verkiezing van Kern met Pit op 30 maart in Amersfoort.
Kern met Pit is een onderdeel van de KNMR (Koninklijke Nederlandsche Heidemaatschappij)

Eén van de opdrachten voor deze landelijke actie is: maak een film over je activiteiten. Dit is afgelopen zondag 17 februari gedaan.
Deze promotie film gaat op 8 maart online op de site van Kern met Pit, je kunt dan ook stemmen op ons project (www.kernmetpit.nl) . Hoe meer stemmen hoe meer we kans maken op de landelijke prijs.
Je kunt op 30 maart mee met Stichting Eise Eisinga Visvliet naar Amersfoort. Wil je mee dan regelen wij een entreekaartje voor je.
Op de volgende link kun je nalezen wat er allemaal te doen is: www.wedoenhetsamen.nu

Als je mee wilt geef je dan vóór 9 maart op via de e-mail eise.eisinga.visvliet@gmail.com . Even een  belletje naar Hilly Gorter  kan ook: tel. 06 23 87 00 52
Nog even wat details: het begint om  10:00 uur en het adres is: Oude Fabrieksstraat 20 te 3812 NR Amersfoort

Heb je nog vragen dan horen wij dat graag.

Groeten van:
Theun de Wit 06-16582591

Hilly Gorter  06-23870052

Theo Hut 06-81501987

Janny Hilberts 06-27441998